0546 673 000
Inloggen

Werken bij Koskamp!

Familiebedrijf Koskamp is een toonaangevende groothandel in onderdelen voor de autobranche. Wij streven voortdurend naar een duurzame en succesvolle relatie met onze klanten. Dit doen wij door het leveren van kennis en ondersteuning in combinatie met een zeer breed assortiment automaterialen en banden. Wij willen onze klanten laten profiteren van onze toegevoegde waarde zodat zij hun klanten optimaal kunnen bedienen.

Bij Koskamp heerst een professionele bedrijfscultuur, waarbij veel waarde wordt gehecht aan passie en plezier in het werk. Koskamp staat voor: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, passie en samenwerken aan een optimaal resultaat!

Passie voor autorijden!

Heb je altijd al een passie gehad om auto te rijden en dit te combineren met je werkzaamheden? Kom dan bij ons werken! Bestellingen bezorgen voor Koskamp is werken met veel vrijheid. Je bent het visitekaartje voor Koskamp en verzorgt de laatste meters naar de ontvanger van de bestelling. Je maakt elke dag mensen blij die zitten te wachten op hun bestelling! 

Wat bieden wij jou?

  • Uitdagend en vooral leuk werk met veel groeimogelijkheden;
  • Marktconform salaris dat meegroeit met jouw ambitie;
  • In- en externe opleidingsmogelijkheden;
  • Leuke collega’s en een open, informele werksfeer;
  • Diverse mogelijkheden om jouw kennisniveau en skills te ontwikkelen;
  • Een mooi carrierepad met doorgroeimogelijkheden bij bewezen succes.

 

Open sollicitatie versturen