0546 673 000
Inloggen

Bezorg(st)er (Den Ham)

Heb je altijd al een passie gehad om auto te rijden en dit te combineren met je werkzaamheden? Kom dan bij ons werken! Bestellingen bezorgen voor Koskamp is werken met veel vrijheid. Je bent het visitekaartje voor Koskamp en verzorgt de laatste meters naar de ontvanger van de bestelling. Je maakt elke dag mensen blij die zitten te wachten op hun bestelling!

Wat ga jij doen?
Als bezorg(st)er zorg jij ervoor dat het juiste product tijdig bij de juiste klant wordt afgeleverd.
Je bent het visitekaartje van Koskamp. Voor klanten vertegenwoordig jij alles waar Koskamp voor staat: juiste producten, klantvriendelijkheid en professionaliteit.
Wij vinden het belangrijk dat jij vriendelijk, correct en enthousiast overkomt.

Welke locatie?
Wij zoeken voor onderstaande locatie een Koskamp bezorg(st)er .

  • Den Ham (Overijssel)
Wat bieden wij?
Voor deze functie bieden wij het volgende:
  • Het werken in een jong team
  • Een leuke functie binnen een gezond en groeiend bedrijf
  • Goede begeleiding en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Professionele  en prettige werksfeer en werkomgeving
Wij vragen
Je bent in het bezit van een autorijbewijs (B) en je weet wat het is om verantwoord te rijden en om op tijd te komen. Je hebt een gedisciplineerde houding en bent klantvriendelijk tegen onze klanten. We verwachten dat je de hele week beschikbaar bent en bereid bent om op zaterdag te werken. Het is makkelijk als je in de buurt woont van de vestiging waar je wil werken, maximaal 25 kilometer uit de buurt. We vragen ook van je dat je gemotiveerd bent en dat je stressbestendig bent.

Solliciteren
Meer informatie over Koskamp tref je aan op www.koskamp.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met onze afdeling personeelszaken. Je kunt solliciteren via onderstaande button.

Klik hier om te solliciteren