Specials Koskamp

Koskamp heeft een vernieuwd en verder uitgebreid programma om de kennis van technici up-to-date te houden en ze daarnaast te trainen in diagnose stellen op het hoogste niveau.

In het reguliere opleidingsprogramma wordt eerst het kennisniveau van de deelnemers bepaald. Daarna wordt de deelnemer ingedeeld voor de benodigde trainingen. Doordat getraind wordt op basis van behoefte, heeft iedere deelnemer een persoonlijk opleidingsplan en is het rendement optimaal. Verdere diepgang en specialisatie wordt steeds meer noodzakelijk doordat de nieuwste technieken enorm snel ontwikkelen en meer en meer worden toegepast in moderne voertuigen.

Voor deelnemers aan het technisch opleidingsplan en voor nieuwe deelnemers die reeds ervaren zijn is er een extra programma op een hoger niveau mogelijk. Dit nieuwe programma noemen we ‘Specials’. Enkele trainingen in dit programma richten zich op een hoog niveau van diagnose stellen. Andere trainingen bieden juist meer specialisatie in een bepaald onderwerp.

Om aan deze trainingen deel te nemen is een goede voorkennis gewenst, bij voorkeur minimaal 1e Autotechnicus of relevante theoretische en praktische kennis. Een niveautoets is in dit geval niet van toepassing voor de inschrijving van de training.

Auto technici die (nog) niet aan het Technisch Opleidingsplan deelnemen kunnen voor deze trainingen zowel los (per training) inschrijven als voor het hele Specials programma 2017 -2018. Bij inschrijven voor het gehele programma mag de deelnemer een jaar lang gebruik maken van onze telefonische helpdesk.

Deelnemers aan het Technisch Opleidingsplan kunnen zich voor deze extra trainingen los (per training) inschrijven.

De trainingen uit Specials voor 2017-2018 zijn de volgende:

Nieuwsberichten

Verbouwing Koskamp Kampen 04-05-2018 info
Nieuwe APK-regels 2018 17-04-2018 info
Wij zijn op zoek naar Logistiek Medewerkers voor de vakantieperiode! 13-04-2018 info
Nieuw: Turbo Montagesets 09-04-2018 info
Uitbreiding assortiment ERA Elektronica 30-03-2018 info
alle nieuwsberichten »

Vacatures

Webdeveloper Koskamp info
Accountmanager commercieel binnendienst (junior) info
Logistiek Medewerker (oproepkracht) info
Vakantiemedewerker Logistiek info
Logistiek Medewerker (oproepkracht) info
alle vacatures »