Werken bij Koskamp

Bij familiebedrijf Koskamp heerst een professionele bedrijfscultuur, waarbij veel waarde wordt gehecht aan professionaliteit en plezier in het werk. Koskamp staat voor: samen met passie werken aan een optimale klanttevredenheid.

Om dit te bereiken vindt Koskamp het belangrijk dat medewerkers bij ons de kans krijgen om de juiste capaciteiten te ontwikkelen en gelukkig zijn met het werk wat ze doen.

Koskamp wil hierbij iedereen kansen geven, ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook deze talentgroep kan via Koskamp begeleid en opgeleid worden voor een duurzame arbeidsplaats .

Bij Koskamp “doet iedereen mee” en vinden wij het belangrijk dat iedereen zich “thuis” voelt.

Wat biedt Koskamp jou?

  • Veelzijdig en vooral leuk werk met veel groeimogelijkheden;
  • In- en externe opleidingskansen;
  • Diverse mogelijkheden om jouw kennisniveau en skills te ontwikkelen;
  • Een mooi carrierepad, waarbij jij de regie hebt!
  • Leuke collega’s en een open, informele werksfeer;
  • Marktconform salaris dat meegroeit met jouw ambitie;
  • Diverse personeelskortingen.

Koskamp College

Het Koskamp College biedt trainingen en opleidingen aan, die bijdragen aan de persoonlijke en vakinhoudelijke groei van de medewerkers.

Koskamp traint de medewerkers dan ook op bijvoorbeeld productkennis, zodat ze de klanten kunnen voorzien van een vakkundig advies. Maar ook op vaardigheden, zodat Koskamp een optimale service kan verlenen.

Het Koskamp College biedt daarnaast ook de mogelijkheid om een erkende opleiding te volgen. Denk bijvoorbeeld aan leer-werktrajecten op het gebied van logistiek en commercie die op de locaties van Koskamp gevolgd kunnen worden. Binnen het Koskamp College wil Koskamp onder andere logistieke en commerciële talenten klaarstomen voor een mooie toekomst. 

Uiteraard vindt Koskamp het heel belangrijk dat medewerkers op hun plek zitten en gelukkig zijn met het werk wat ze doen. Het Koskamp College kan medewerkers ook helpen om te ontdekken waar hun kwaliteiten liggen en wat de mogelijkheden zijn. Voor iedereen die benieuwd is naar zijn/haar talenten, doorgroeikansen en opleidingsmogelijkheden biedt het Koskamp College inzicht.

  

Sociaal Ondernemerschap: Samen onderweg naar succes

De missie van Koskamp is om medewerkers te begeleiden/opleiden naar een duurzame arbeidsplaats

Koskamp vindt het belangrijk dat medewerkers met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt ook een kans krijgen om “mee te doen” aan het arbeidsproces.

Wij vinden deze doel-/talentgroep waardevolle krachten voor Koskamp.

Zij zijn voor ons betrokken en enthousiaste medewerkers, die het visitekaartje richting onze klanten zijn.

Onze managers zijn begeleiders/ opleiders in hart en nieren en zorgen voor de juiste aandacht, coaching en begeleiding van de medewerkers met een arbeidsbeperking.

Zij werken nauw samen met de professionele jobcoaches van Special Products Agens om deze talentgroep te ontwikkelen en laten groeien.

Daarnaast zet Koskamp ook andere doelgroepen zoals oudere medewerkers vanuit een uitkeringssituatie in. Deze medewerkers brengen vaak veel levenservaring en werkervaring met zich mee. Dit geeft een positief resultaat op de (Wajong) jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt die Koskamp een kans biedt binnen de organisatie.

Door de juiste begeleiding en inzet van verschillende doelgroepen wordt er een mooie synergie gerealiseerd!

Koskamp biedt naast de reguliere trainingen, coaching en begeleiding ook BBL-opleidingen aan (MBO2 – logistiek medewerker en MBO3 – logistiek teamleider). Hiermee willen wij bijdragen aan een startkwalificatie op de arbeidsmarkt. Naast doorgroeimogelijkheden binnen de logistiek, facilitairen wij ook doorstroom en eventueel opleidingskansen richting andere sectoren.

De missie van Koskamp is om de door ons begeleide en opgeleide medewerkers te behouden voor de arbeidsmarkt.

Koskamp is er van overtuigd dat medewerkers met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt prima in staat zijn om volwaardig mee te doen in het arbeidsproces. Door te kijken naar de mogelijkheden i.p.v. beperkingen en te zorgen voor de juiste aandacht en begeleiding, zijn het waardevolle krachten voor de arbeidsmarkt.

Het geeft een prachtig gevoel (voor de directie, managers, collega’s en jobcoaches) om deze doel-/talentgroep te zien ontwikkelen en groeien.

HARRIE: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk

Wij vinden een goede en professionele begeleiding van de doel-/talentgroepen heel belangrijk. Naast de inschakeling van onze “kind-aan-huis-zijnde” jobcoaches (Special Products Agens), hebben wij ook interne begeleiders (onze managers) hiervoor opgeleid. Middels de HARRIE-training, hebben zij kennis en vaardigheden opgedaan voor een goede begeleiding op de werkvloer. De training sluit mooi aan bij de persoonlijke drive die onze managers hebben om de doel-/talentgroepen binnen Koskamp te ontwikkelen!

 

SafeDrivePod-Systeem & Rijvaardigheidstraining

Koskamp heeft geïnvesteerd in het SafeDrivePod-systeem voor alle bedrijfsauto’s. De SafeDrivePod is een prachtig product dat de medewerkers op de weg beschermt tegen het eigen telefoongebruik in het verkeer.

De SaveDrivePod zorgt er voor dat het scherm van de telefoon geblokkeerd is tijdens het rijden. Hierdoor worden de medewerkers niet afgeleid in het verkeer, zij kunnen alleen nog gebruik maken van navigatie en handsfree bellen.

Daarnaast biedt Koskamp alle medewerkers een gratis rijvaardigheidstraining aan. Het doel van deze training (verzorgd door de beste instructeurs van Nederland) is om het verkeersinzicht en risicobewustzijn (op een professionele en leuke manier) toe te laten nemen.

Op deze manier probeert Koskamp er alles aan te doen om onze medewerkers elke dag weer veilig thuis te laten komen.

 

Open sollicitatie versturen

Nieuwsberichten

Behr overgenomen door Mahle 31-01-2020 info
MKB!dee - Werken vanuit Talent 16-12-2019 info
Nu bij Koskamp: Vredestein Filmactie! 04-11-2019 info
Bovag Jaarcongres 2019 - "U zult echt moeten investeren in training en opleiding"! 10-10-2019 info
Koskamp en AutoNiveau introduceren EDGe Mobility 03-10-2019 info
alle nieuwsberichten »

Vacatures

Magazijn medewerker (Assen) info
Webdeveloper Koskamp info
Magazijn medewerker info
Logistiek Medewerker (Den Ham) info
Facilitair Medewerker Groenvoorziening (Den Ham) info
alle vacatures »